Theresa Sølvsteen
Underviser i drama

Theresa Sølvsteen er uddannet skuespiller fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater i 2011. Hun fik sin debut samme år på Aarhus Teater som del af det faste ensemble i Christian Lollikes succes-forestilling "Det Normale Liv" som også spillede på Caféteatret i København og blev genopsat på Aarhus Teater. Herefter medvirkede hun i Teaterkoncert med sange af Leonard Cohen som udover Aarhus Teater også spillede på Aveny-T i København og med endnu en genopsætning i Aarhus. Hun spillede Varja i "Kirsebærhaven", Cécile de Volange i "Farlige Forbindelser" og var med til at opføre debut-bearbejdelsen af Josefine Klougart's "Hallerne".

 

På de mindre scener har hun medvirket i "Ravna og den store Viking" samt "Nøddeknækkeren" på Teatret Masken, Orla Frøsnapper på Frilandsmuseets faste teaterscene og "Hva' tror du selv" med Teateriet Apropos.

 

Som dubber har hun lagt stemme til forskellige figurer i tegnefilmene "Løvernes Garde", "Kulipari" (Netflix), "Biler 3", "Find Dori", "Star Darlings" og indlæst "Killjoy Manifest" af Sara Ahmed for forlaget Lindhardt og Ringhof.

 

Theresa har gennemført to masterclasses med den engelske stemmetræner Patsy Rodenburg og blev i 2018 certificeret sang-og stemmepædagog i Anne Rosing Metoden. Hun underviser privat i sang, stemme, skuespil, sangfortolkning og scenisk nærvær og har undervist på Det Danske Filmskuespillerakademi og Anne Rosing Instituttet.

 

For mere info, besøg hendes skuespiller-hjemmeside:

www.theresasolvsteen.dk

The Anne Rosing Institute

Svanemøllevej 92

 2900 Hellerup

  

Secretary: Nicolaj

Tel.: +45  25 94 95 99

info@annerosing.dk