Godt nytår og velkommen til foråret 2018 på Anne Rosing Instituttet

December 28, 2017

 

2018 er nu lige om hjørnet, og vi er glade for at kunne præsentere dig for de muligheder, der er for at være en aktiv del af ARI her i foråret. 

 

 

Sangpakker og medlemskab:

Vi har haft stor succes med vores sangpakker og klippekort i efteråret og udvider nu tilbuddet med en mulighed for et medlemskab, hvor du kan deltage i al den ugentlige holdundervisning på instituttet, du kan og har lyst til. Læs mere om mulighederne her

 

 

Mere åben holdtræning på ARI

Der er god søgning på vores åbne træning i sangerkrop og holdsang mandag og tirsdag formiddag, så vi udvider nu med et eftermiddagshold i sangerkroptræning om torsdagen (kl. 17.00). Undervisningen starter d. 8. januar. Læs mere her

 

 

 

 

 

 

NYT Kursus i Sangerkroptræning

 

Ud over det succesfulde 3-dages kursus i strubemassage (der er stadig få ledige pladser tilbage), så tilbyder vi i foråret 2018 et to-dages weekendkursus i Sangerkroptræning.

 

Der er en voksende interesse for Anne Rosings sangerkroptræning: Hvad er de nyeste øvelser og hvad er teorien og anatomien bag øvelserne? Alt dette vil du få svar på i løbet af to intense weekenddage. Kurset kører første gang 3-4. marts 2018. Læs mere her.

 

 

 

 

Please reload

© 2015 Carol Conrad / Louise Fribo

Anne Rosing Instituttet

Svanemøllevej 92

 2900 Hellerup

  

Sekretær: Nicolaj

Tlf.: +45  25 94 95 99

info@annerosing.dk