Informationsaften om Årskursus i Rehabilitering

October 31, 2017

 

Onsdag d. 22. november 2017 kl. 19.00 - 20.00, inviterer Anne Rosing til informationsmøde, hvor hun vil fortælle nærmere om det kommende Årskursus i Rehabilitering, 2018. Kurset henvender sig til professionelle sangere, professionelle stemmebrugere samt til sang- og stemmepædagoger.

 

På kurset lærer du at reparere og genoptræne din egen og/eller dine elevers stemme. Du lærer at behandle kompensatoriske spændinger vha. bl.a. strubemassage og enkle stræk af den muskulatur, som har indflydelse på strubens arbejdsbetingelser.

 

Parallelt med dette lærer du at optræne stemmens grundfunktioner, så der opbygges et sikkert fundament at synge og tale på. 

 

På denne måde beskytter du stemmen, så du undgår slitage og stemmeproblemer. Formålet er at give din stemme en lang og sund levetid, hvor du kan udtrykke dig frit – uden begrænsende kompensatoriske spændinger. Læs mere om kurset her og tilmeld dig til infoaftenen hos Nicolaj på info@annerosing.dk.

 

På gensyn på Anne Rosing Instituttet.

Please reload

© 2015 Carol Conrad / Louise Fribo

Anne Rosing Instituttet

Svanemøllevej 92

 2900 Hellerup

  

Sekretær: Nicolaj

Tlf.: +45  25 94 95 99

info@annerosing.dk