Weekendkursus i Sangerkroptræning

Næste kursus: 25. 0g 26. januar 2020

 

Undervisere: Morten Middelboe Møllemand og Katrine Krog Russo

Hvornår:

En weekend, både lørdag og søndag. Begge dage kl. 10.00-17.00

Målgruppe:

Sangere og sangpædagoger som ønsker en grundig praktisk og teoretisk indføring i sangerkroptræning.

Indhold:

Trænger du til at få mere krop på din eller dine elevers stemme? Ønsker du målrettede øvelser der plejer og vedligeholder din stemmes instrument? 

 

I januar 2020 tilbyder ARI igen to intensive dage med særligt fokus på sangerkroptræning. Træning af sangerkroppen giver et solidt fundament for sangere, idet sangerkroptræningen smidiggør, styrker og afbalancerer stemmens og åndedrætsstøttens arbejdsbetingelser til gavn for alle sangere uagtet niveau og sangteknik. Træningen af sangerens krop står lige med træningen af en blæsers krop. Derfor er dette kursus også særligt relevant for blæsere. 

 

Øvelserne i sangerkroptræningen er gennem årene blevet videreudviklet, forfinet og tilpasset, hvorfor dette kursus også kan ses som en opdatering for sangere og sangpædagoger med foregående kendskab til sangerkroptræning og Anne Rosing metoden i øvrigt. 

 

Du vil på kurset få en grundig gennemgang af sangerkroptræningens seneste grundøvelser, samt en praktisk og teoretisk indførelse i de anatomiske og fysiologiske principper bag øvelserne.

 

 

Læs en udtalelse fra en af efterårets kursister her.

Formål:

Du vil på kurset få en grundig gennemgang af sangerkroptræningens seneste grundøvelser, samt en praktisk og teoretisk indførelse i de anatomiske og fysiologiske principper bag øvelserne. 

 

Det er ikke nødvendigt eller påkrævet at have forudgående kendskab til Anne Rosing Metoden eller sangerkroptræning for at deltage i kurset, men bestemt en fordel. For maksimalt udbytte af kurset anbefales det derfor at deltage i minimum 3 sangerkroptræninger inden kurset.

Læs mere om den ugentlige træning på instituttet her.

Sted:

Anne Rosing Instituttet, Svanemøllevej 92, 2900 Hellerup

Pris:

2850 kr. Kursusgebyret kan betales via MobilePay (husk at angive kursets navn) eller bankoverførsel (husk at angive dit navn). Betalingsinformation, klik her.

Tilmelding:

Kurset oprettes med minimum 6 deltagere og med et max deltagerantal på 12. 

 

 

Tilmelding sker ved at sende en mail til info@annerosing.dk. og er efter bekræftelse pr. mail gældende ved indbetaling af kursusgebyret (husk at angive navn). 

 

 

For yderligere information om kursusindhold kontakt underviserne: katrine@zina.dk eller morten-middelboe@hotmail.com 

 

 

 

 

Ret til ændringer forbeholdes.

© 2015 Carol Conrad / Louise Fribo

Anne Rosing Instituttet

Svanemøllevej 92

 2900 Hellerup

  

Sekretær: Nicolaj

Tlf.: +45  25 94 95 99

info@annerosing.dk