Katrine Krog Russo

Underviser i: Sangerkroptræning

 

Katrine Krog Russo er uddannet i musik og teologi på Københavns Universitet, hun synger professionelt – primært sine egne sange med inspiration fra den danske vise-tradition samt jazz. Ud over dette udgiver hun plader (egne og andres), skriver tekster, poesi og noveller, samt arbejder med kommunikation, management og administration for en række kunstnere og andre mindre virksomheder. 

 

Gennem de sidste 4 år, har Katrine fordybet sig i Anne Rosing Metoden med særligt fokus på sangerkrop-instrumentet, og hvordan man, gennem og specifik pleje og træning af denne, kan give stemmen de bedste betingelser for at klinge frit og klangfuldt. 

 

Katrine underviser på instituttet i sangerkroptræning og laver kurser i sangerkroptræning og vejrtrækning for bl.a. højskoler og som privatundervisning. Hun færdiggør i øjeblikket sin certificering som Anne Rosing lærer med særlig fokus på talestemmen og folk, som bruger deres stemme professionelt, det være sig undervisere, jounalister, psykologer, coaches, skuespillere, præster etc. etc. 

 

 

Læs mere om Katrine på følgende websites:

Kreativt: www.katrinekrogrusso.com

Business: www.zinazinetti.com

En blog: blog.zina.dk

Et kunstværk: www.zina.dk 

Facebook: katrinekrogrussomusik

Youtube: ZinaZinettiMusic 

 

Contact: 

+45 31 42 13 24 katrine@zina.dk

© 2015 Carol Conrad / Louise Fribo

Anne Rosing Instituttet

Svanemøllevej 92

 2900 Hellerup

  

Sekretær: Nicolaj

Tlf.: +45  25 94 95 99

info@annerosing.dk